Babyalarm - en guide til hvordan du vælger den rigtige

Giv baby bedre nattesøvn med en babynest

Giv baby bedre nattesøvn med en babynest

Det vigtigste for et lille barn er søvn, så hvis der er noget man som forældre kan gøre for at give sin lille guldklump en bedre nattesøvn eller lur, så bør man bestemt spidse ører.

Så lyt godt efter! I det følgende vil jeg nemlig netop dele min erfaring med en babynest, som har vist sig at være noget af det bedste jeg har fået fat i til mit barn.

Mit barn sov dårligt

Jeg ved ikke om jeg har været uheldig, eller om det er meget normalt, at ens barn ikke sover alverden selvom behovet helt tydeligvis er der. Jeg har ikke tal på hvor mange gange jeg har forsøgt at putte min baby, hvor det er endt med at jeg måtte give fortabt til sidst. Uanset hvor mange gab, hvor meget han kløede sig i øjnene eller hvor træt han så ud, så fandt han ekstra energi så snart vi bevægede os i nærheden af hans seng. Selv barnevognen har måttet give fortabt i de perioder hvor han ikke mente det var sengetid.

Gode råd er dyre, når man som forældre har dybe mørke render under øjnene fordi man heller ikke selv får sovet, så jeg forhørte mig på det store internet. Løsningen var tilsyneladende en babynest.

Hvad er en babynest?

Hvis du ikke før har stiftet bekendtskab med en babynest, kan det nok bedst beskrives som en lille og blød stofseng som dit barn kan sove eller slappe af i. En babynest er omkranset af en aflang pude som gør, at barnet ikke kan trille ud.

En babynest er ofte lille og ikke særligt rummelig, hvilket netop er hele pointen med en sådan. For når der ikke er særligt meget plads at bevæge sig på, så føler baby at den er tilbage i mors mave hvor alt var trygt og godt. Det giver bedre og længere søvn, og så er det også min erfaring at det er væsentligt lettere at putte i en babynest.

Resultaterne med en babynest kan selvfølgelig variere, men for mit vedkommende har det været en enorm succes. Hvor jeg før har brugt op mod et par timer på at putte, kan det nu gøres på 10-15 minutter.

Det har ikke bare gavnet mig selv, men i den grad også min baby som er langt gladere i det daglige, fordi han rent faktisk får sovet ud.

Derfor kan jeg på det kraftigste anbefale at få fingrene i en babynest. De behøver ikke koste alverden – slet ikke hvis du finder en brugt. Og så tror jeg også det er ganske lette at sælge igen når barnet er blevet for stort. 5 store stjerner herfra!

Få flere gode råd om babyudstyr og babyer generelt på: www.babyhelp.dk

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Babyalarm - en guide til hvordan du vælger den rigtige