Sådan vælger du den bedste pusletaske

Jagten på en sengerand

Hjemme hos mig har vi for ganske nyligt valgt at give tremmesengen en mindre overhaling. Det var en gammel en af slagsen, så den skulle først og fremmest slibes ned, inden den kunne blive malet flot hvid. Det endte desværre med, at jeg stod alene med projektet, også selvom min kæreste havde forsikret mig om, at hun selvfølgelig nok skulle hjælpe til. Det gjorde hun ikke…

Nå, men flot hvid blev den. Men det er nu ikke som sådan det dagens blog skal handle om. For udover en lækker ny lak, så er tremmesengen også blevet udstyret med en sengerand. Hvis du ikke ved hvad en sengerand er, så kan det formentlig bedst beskrives som en lang hynde man ligger langs kanten på indersiden af tremmesengen. Formålet med den er, at give baby tryghed ved at skærme ham af for de værste lyde, træk og lys. Og så gør man samtidig også sengen lidt mindre, fordi en god sengerand fylder godt. Mindre plads er, stik modsat for voksne, end sikker vinder hos et lille barn. Følelsen af at være tætpakket i sengen minder nemlig om da barnet lå i mors mave, hvor alt som bekendt var trygt og godt.

Den bedste sengerand

Inden vi satte jagten ind på den bedste sengerand var første skridt at måle sengen op, så vi var sikre på, at den ville passe til. Det viste sig dog sidenhen, at størrelserne er nogenlunde ens på dem alle, og at de faktisk ofte er lige en tand for store. Det virker dog til at være med vilje så ingen sengerande er for små til store tremmesenge.

Det der i virkeligheden endte med at tage længst tid var at finde et design vi (læs: min kæreste) godt kunne lide. For udover, at mønster, farve og print kunne variere, så var der faktisk ikke så meget forskel på dem vi fandt. Vi er dog begge enige om, at pris og kvalitet ofte hænger sammen – i hvert fald til en hvis grænse – så vi valgte at vi godt ville spendere lidt ekstra.

Vores valg

Vi endte med en flot mintgrøn sengerand fra Done by Deer som er prydet med print der forestiller små dyr med store øjne i den typiske Done by Deer stil. Den pynter i sengen og på børneværelset, og så virker min kæreste glad og tilfreds. Happy wife, happy life.

Er det så den bedste sengerand vi har fået fat i, og giver det overhovedet mening at tale om en sådan? – Måske. Vores erfaring er, at forskellene er ganske små, tangerende til det ligegyldige. Derfor vil mit råd være, at tjekke op på størrelsen som i enkelte tilfælde kan være et problem, og så ellers bare finde et design du/I synes om.  Baby er formentlig fløjtende ligeglad, så der er frit valg på alle hylder for mor og far.

God jagt!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan vælger du den bedste pusletaske