Den kløende t-shirt

Gaveideer til ham

Det er et tilbagevendende problem at skulle finde på gaver man selv kan ønske sig, eller give til andre. Der er et utal af muligheder for gode gaver, men alligevel kan det nogle gange føles nærmest umuligt at komme i tanke om, hvad du skal give din kæreste, familie eller venner. Jeg er selv typen der kæmper hvert eneste år, så nu har jeg sat mig ned og lavet en liste med gaveideer – egentlig mest til mig selv. Jeg har dog sidenhen besluttet, at jeg ligeså godt kan dele listen og uddybe mine forslag, så er måske er andre der kan få glæde af mine ideer.

Mine forslag tager udgangspunkt i mig selv, og det er derfor gaveforslag til mænd.

Er et konsol- eller computerspil den perfekte gave til ham, du elsker?

Hvis din kæreste gamer i ny og næ, vil han stensikkert sætte pris på at få et nyt, anmelderrost spil. Der findes mange dygtige spiludviklere, og hvert år udvikles der rigtig mange gode spil. Det er ikke sikkert, at du har helt styr på, hvilke spil der hitter for tiden. Det er her, vi kommer ind i billedet.

Vi har nemlig samlet nogle af de nye, anmelderroste spil, som uden tvivl vil begejstre din gamer-kæreste.

Dog skal vi advare om, at nogle af spillene er så ekstremt vanedannende, at der godt kan gå et par uger, før du atter kan komme i kontakt med ham.

Er du den kreative type? – Så kan du selv lave gaven til ham, du kalder skat

Sommetider hænder det, at butikkerne svigter, når man skal finde gaven til ham, man elsker. Ingen tilbyder præcis dét, som ens kæreste fortjener, og i givet fald kan en løsning være, at man selv kommer på banen og er kreativ.

Vi ved godt, at selvlavede gaver straks giver associationer til det askebæger, du lavede til dine ikke-ryger-forældre, da du gik i folkeskole, men en homemade gave behøver altså slet ikke være kikset eller ubrugelig. Det handler på mange måder om at kende sine egne begrænsninger og så lave noget fedt og sødt inden for disse.

Nogle er desuden så heldige, at de er benådede med store kreative evner, der gør, at de kan slippe af sted med at lave omfattende og udfordrende gaver, for eksempel et digt eller et flot maleri.

Selvom du ikke er den store poet, er det sandsynligt, at du alligevel vil kunne slippe af sted med at lave et lille, sødt digt til kæresten – det vigtige i den sammenhæng er nemlig, at det er personligt.

Selvom du ikke er særligt kreativt anlagt, kan du alligevel godt sammenstrikke en personlig gave, som din kæreste vil blive glad for.

En mulighed er at drible ned i det lokale supermarked og købe stort ind af din kærestes yndlingsslik, chips, sodavand og så videre. Alt det, som din kæreste elsker og holder af, dekorerer du i en lille kurv, og i denne anbringer du et lille sødt kort, hvorpå der står, hvor meget du værdsætter og elsker din kæreste.

Vejen til en mands hjerte går igennem hans mave – lav en lækker middag til kæresten

Brug et par timer i køkkenet på at kokkere et fantastisk måltid, så du kan forkæle din kærestes smagsløs og dermed ham. For mange mænd vil en god middag være rigeligt som gave. Dog skal der nok være enkelte teatralske mænd, der også forventer en fysisk gave ved siden af middagen, du disker op med. Du ved sikkert, hvilken gruppe din kæreste tilhører, og kan tilpasse din adfærd efter dette.

Ligeledes ved du også, hvad hans smagsløg værdsætter, og dermed hvilken ret han sætter allermest pris på at få serveret.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den kløende t-shirt