Gode grunde til at vælge en biopejs

Babyalarm – en guide til hvordan du vælger den rigtige

Babyalarmen ender højst sandsynligt med at blive jeres mest værdifulde stykke elektronik i ejer – tro det eller lad være, men endda vigtigere end smartphonen.

Årsagen er, at en babyalarm gør det muligt for jer at få lidt en den ellers forsvundne frihed tilbage i jeres liv. Med en babymonitor kan i nemlig bevæge jer væk fra jeres sovende barn, uden at frygte at I ikke hører hvis han vågner eller hvis hun kalder på mor og far. Uden en sådan vil, minimum én af jer være tvunget til at være i nærheden af barnevognen eller tremmesengen hele tiden, medmindre I tør tage chancen og satse på at guldklumpen sover igennem.

En babyalarm er altså hamrende vigtig, og derfor er det også af høj prioritet at I vælger den rigtige, som opfylder jeres behov og gør jer glade at bruge. I det følgende vil jeg opridse et par af de ting, som er særligt vigtig når du skal vælge den ene alarm fremfor den anden.

Signalstyrken

Et kraftigt signal styrke er lig med et godt signal som er lig med en god, lang rækkevidde.

Når du vælger at købe en babyalarm er det i første omgang for at I kan bevæge jer lidt væk fra jeres sovende barn, og derfor det bestemt ikke uvæsentligt at signalet også rækker til, at I befinder jer et stykke fra babyenheden. Det afgørende for hvor langt I kan komme væk fra baby uden at miste signalet, er signalstyrken.

Sørg derfor for at tjekke op på den og den angivne rækkevidde. Og husk så også på, at selvom en producent lover en rækkevidde på 800m, så kan virkeligheden være en anden når der er vægge, møbler og andet elektronik i vejen. Rækkevidden er nemlig altid baseret på åbent terræn uden forhindringer, hvilket ikke kan overføres direkte til et almindeligt hjem.

Batteritiden

Er der noget mere irriterende end når mobilen løber tør for strøm midt i et opkald? Indtil du fik barn var der måske ikke, men nu hvor bebs er blevet en del af jeres liv, så er der faktisk noget der er mere irriterende. Nemlig at babyalarmen er løbet tør for strøm når den skal bruges.

Hvor ofte batteriet løber helt tør for strøm afhænger naturligvis af hvor gode I er til at få skiftet batterier eller opladet den, men også hvor lang tid batterierne kan holde.

Vil du gerne slippe for at skifte batterier i tide og utide, eller have babymonitoren i opladeren hver eneste aften, så sørg for at vælge en enhed med lang batterilevetid.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gode grunde til at vælge en biopejs