Jagten på en sengerand

Derfor er en klitorisvibrator det bedste sexlegetøj til kvinder

Jeg har igennem mit daglige arbejde på hjemmesiden TEMPTATIONS dannet mig et fornuftigt overblik over udvalget af sexlegetøj til kvinder – og særligt ét bestemt legetøj går igen hos dem jeg har været i dialog med, nemlig klitorisvibratoren.

Hvis du er i tvivl om, om en sådan er noget for dig, så kommer der her et par gode grunde til at stifte bekendtskab med den lille vibrator – for det kan sagtens gå hen og blive et orgasmefyldt bekendtskab. Nu er jeg selv en mand, så jeg kan af gode grunde kun forholde til det fakta jeg har fået gennem kvinder, men det virker til at der er konsensus om, at den er fremragende. Lad os se på det!

Den vibrerer

En klitoris vibrator vibrerer – ja tak, den havde du nok regnet ud, men jeg nævner det alligevel fordi vibrationerne er så fantastiske. Mand, kvinde, hest eller hamster – alle kan få glæde af behagelige vibrationer, og ikke nødvendigvis kun seksuelt.

Faktisk opdagede man først for alvor vibrationernes magiske evne til at give kvinder orgasme, da en eventyrlysten dame valgte at bruge sit vibrerende massageapparat på sit underliv. Det gav hende tilsyneladende så fantastisk en oplevelse, at hun delte sin nye erfaring med veninder, hvorefter rygtet formentlig har bredt sig som ringe i vandet.

I dag behøver du dog ikke nøjes med et massageapparat til ømme skuldre, for sexindustrien har for længe siden lugtet penge og har derfor forfinet konceptet og udviklet det til den klitoris vibrator vi kender i dag.

Konklusionen er, at vibrationer er hamrende behagelige, ISÆR under sex.

Den er ofte lille

Når man taler om kvinder og seksuel tilfredsstillelse er det sjældent man taler om at det er en fordel at noget er småt – men lige præcis med klitoris vibratorer er det faktisk en fordel. Den (ofte) lille størrelse på vibratoren gør nemlig, at den er lettere at styre og dermed stimulere de helt rigtige steder. Klitoris er ikke specielt stor, og derfor er præcision at foretrække når det handler om stimulering lige netop der.

Derudover betyder den lille størrelse også at den let kan gemmes væk i natskuffen. En stor dildo kan virke voldsom, især hvis bedstemor finder den under sengen, men en lille klitoris vibrator er formentlig så beskeden af størrelse, at gamle og nærsynede bedste aldrig opdager den.

Den koster ikke alverden

Som udgangspunkt er en klitorisvibrator ikke specielt dyr. Dels fordi den er lille og derfor ikke kræver alverdens materialer at producere, og dels fordi den er rimelig ukompliceret. Når jeg så alligevel skriver, at den som udgangspunkt er billig, er det fordi der ligesom med alle andre produkter findes flere prisklasser. Du kan sagtens købe dig fattig i en forgyldt dildo med diamantbesat skaft, men mindre kan bestemt også gøre det.

Pris og kvalitet hænger naturligvis sammen, men som altid kun til en hvis grænse. Pointen er, at du slet ikke behøver spendere en halv månedsløn (selvom den er det værd!) på en klitorisvibrator. Mindre kan sagtens gøre det.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jagten på en sengerand