Barn i voksenklæder

Sådan vælger du den bedste pusletaske

Det kan være svært at vælge pusletaske, for der er rigtigt mange at vælge imellem. Et stort udvalg kan være både en velsignelse og en forbandelse. Heldigvis vil jeg hjælpe med at gøre beslutningsprocessen lidt lettere for dig, ved at give et par gode råd til, hvordan du vælger den rigtige pusletaske som passer til jeres behov.

Jeg var selv skeptisk ved udsigten til at skulle bruge penge på en pusletaske. Endnu mere skeptisk blev jeg, da jeg så hvad de kunne ende med at koste. Min skepsis er dog sidenhen blevet gjort til skamme, for jeg og min kæreste har virkelig haft stor glæde af vores, i min optik, rigeligt store investering. Men hvordan finder man så den bedste pusletaske? – Det giver jeg mine bud på her:

Find en der er praktisk

Det absolut vigtigste ved tasken er selvfølgelig, at den gør det den skal, og at den gør det godt. Derfor er det en fordel at overveje hvad I skal bruge tasken til. Hvis I er typerne der altid pakker rigeligt så i er på den sikre side, så kan I med fordel finde en, som er stor i størrelsen.

Derudover er der en masse andre småting som kan være rare at have, men som ikke er en nødvendighed. Vi endte eksempelvis med at købe en taske med “indbygget” pusleplads, fordi vi tit er på farten og ikke altid er i nærheden af et sted vores baby kan blive puslet. Du kan også få tasker med særlige termorum til sutteflasken så den kan holdes varm eller tempereret. Der er mange små finurligheder som kan være en fordel, men som jeg ikke nødvendigvis mener I skal basere jeres beslutning på.

Og nå ja, nu vi er ved det praktiske og størrelsen på tasken; overvej om I skal have den hængende fra styret på barnevogn eller klapvogn. I så fald er det en fordel at i sikrer jer, at stroppen på tasken kan ændres i længden, så I kan hænge den på styret.

Den må gerne være pæn at se på

Især kvinderne vel formentlig klappe begejstret over det her tip – men jeg mener faktisk at det er ganske fornuftigt. Det første lange stykke tid kommer I ikke til at forlade jeres hjem uden baby i den ene arm og pusletasken i den anden. Og når I nu kommer til at gå med den mere eller mindre hele tiden, så giver det vel kun god mening, at den er pæn at se på.

Der findes et utal af designs, farver og mønstre og det er selvfølgelig mest af alt et spørgsmål om præferencer og smag. Når det kommer til valg af farve, så kan du dog overveje en sort eller i hvert fald en mørk nuance. Vi valgte vores taske i en lys farve, og det har vi fortrudt op til flere gange, fordi den simpelthen bliver beskidt. Dels fordi der kan være snavset de steder vi kommer, men i høj grad også fordi tasken kommer i nærheden af baby, som af og til kan være lidt en gris.

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Barn i voksenklæder