Giv baby bedre nattesøvn med en babynest

Voksenmesse har udvidet min horisont

Jeg vil ikke betegne mig selv som særligt eventyrlysten når det kommer til sex. I dobbeltsengen er jeg mere en bibliotekar fremfor en opdagelsesrejsende. Det har ikke været noget problem for mig, ligesom jeg heller ikke har hørt nogen klager fra dem jeg har selv seng med.

Derfor har jeg heller aldrig haft det store behov for at inkludere sexlegetøj som penisringe, vibratorer eller en dildo i legen i soveværelset.

Det var i hvert fald min holdning indtil jeg fik udvidet min horisont på en sexmesse.

Alle tænkelige former for sexlegetøj

Jeg fik billet af en god ven som meget gerne ville have mig med. Jeg sagde egentlig nej tak i starten, men endte alligevel med at lade mig overtale.

Da vi ankom til det store messecenter, endte jeg med at bruge den første halve time på at blive afklimatiseret. Overgangen fra mit eget, lidt kedelige liv med et job på et kontor og et lille hus i et paracelhuskvarter, var en smule voldsom nu hvor der rendte folk rundt med meget lidt tøj på og solgte plastik som skulle bruges i numsen.

Da roen langt om længe indfandt sig takket være min ven som var meget forstående, kunne jeg give mig lidt mere hen og tage del i oplevelsen. For sikke en oplevelse det var for mig og mit lidt konservative sexliv.

Der var dårligt nogen kropsdel som ikke kunne stimuleres med en eller anden form for plastikdims. Fokus lå dog, som du nok har gættet, på stimulering af kønsdelene.

Jeg endte faktisk med at købe

Havde du spurgt mig inden jeg tog afsted, om jeg kunne finde på at købe noget med hjem, havde jeg med garanti grint af dig. Under ingen omstændigheder skulle jeg have sexlegetøj hjem til mig. Ikke fordi jeg synes det er beskidt, forkert eller ulækkert – det siger mig bare ikke rigtigt noget.

Måske det var den frisindede stemning, måske det var de to fadøl vi fik drukket undervejs, eller måske jeg bare indså at mit snæversyn røvede mig selv for nye oplevelser med sex. I hvert fald endte jeg med at købe lidt forskelligt som jeg ikke har lyst til at gå nærmere i dybden med.

Jeg kan dog sige så meget, at onani er blevet væsentligt mere interessant efterfølgende.

Giv det en chance

Når jeg skriver, at du skal give det en chance, mener jeg ikke kun sexlegetøj. Jeg mener også oprigtigt, at du bør prøve at besøge en sexmesse. Det koster ikke alverden, og selvom du ikke køber noget, kommer du alligevel hjem med en stor oplevelse som du med garanti ikke vil glemme foreløbigt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Giv baby bedre nattesøvn med en babynest