Mand - behold bukserne på!

Jeg hedder ikke Lars!

Jeg har lige en lille opsang til alle dem, jeg af og til kommunikerer med per e-mail.
Jeg kunne selvfølgelig tage den med den enkelte, men det er efterhånden sket så ofte, at det er lettere at tage den i plenum.

Jeg er nemlig, i løbet af mine 3 år her på min nuværende arbejdsplads blevet kaldt lidt af hvert. I mails altså. Fra folk der får mit navn forkert med i deres mails.
Jeg er blevet kaldt:

Caspar, Carsten, Idiot – Det var min egen skyld – og sågar Lars. Det blev jeg kaldt i går. I en mail. “Hej Lars”. Jeg undrer mig virkelig. Hver eneste mail jeg sender er udstyret med en automatisk signatur, så der altid står noget i stil med “Venlig hilsen Casper Schou, ”virksomhed”, ”sælger sexgynger” – du ved, det klassiske.

Det står der altså, mit navn, sort på hvidt. Og jeg kan jo se på det der ellers står i mailen, at afsenderen ikke er ordblind. Det var ellers den eneste forklaring jeg kunne finde. Så kan Casper måske godt blive til Carsten. Måske. Men Lars? Det er lige meget hvor nærsynet, beruset og stor en analfabet du måtte være, så bliver Casper simpelthen aldrig til Lars.

Jeg kunne forstå hvis jeg havde et vildt svært navn på 17 tegn med stumme H’er, dobbeltvokaler, kinesiske tegn og som krævede et mindre kursus i russisk for at udtale. Men jeg hedder jo bare Casper. Det er ret ordinært. Da jeg gik i folkeskole var der faktisk 3 der hed det.

Og prøv lige hør’, jeg forstår godt, at man kan være lidt hurtig til at læse mails af og til. Jeg får også en del i løbet af en dag, “Uuuuh, se mig. Rigtig vigtig med alle mine mails!”
– Nej, jeg forstår godt, at det går hurtigt nogen gange. Men jeg sørger i det mindste altid for lige at have navnet rigtigt på den person jeg kontakter.

Det vil sige… Det plejede jeg. Men nu er jeg begyndt at give igen. Hvis jeg bliver kaldt Carsten, Claus eller Bodil, så får de tilbage af samme skuffe.
Så kan Niklas let blive til Adolf, Jesus eller måske smukke.
– Så tror jeg nok jeg får en reaktion. Og så tror jeg nok, at de ikke laver dén fejl igen.

Så måske det i virkeligheden er en god øvelse i at stoppe op og sætte tempoet lidt ned. Inden du trykker besvar og sender en mail retur, så sørg lige for at få styr på modtagerens navn.

Venlig hilsen

Casper. Ikke Lars!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mand - behold bukserne på!