Mand - behold bukserne på!

Mand – behold bukserne på!

Mand – behold bukserne på!

Jeg læste en artikel på nettet den anden dag. En artikel som tog udgangspunkt i en parforholdseksperts udtalelser. Han mente nemlig, at der var 5 ting, som alle mænd burde skille sig af med, for at gøre deres kæreste glad.

Men listen er mangelfuld, synes jeg. Så jeg har tilføjet en ekstra på listen over ting du skal skille dig af med, for at gøre kæresten glad:

Nr. 6: Dine testikler.

Du skal da overhovedet ikke skille dig af med noget som helst.
– Jo, hende – hvis hun ikke kan acceptere, at din plakat med Pamela Andersson fra Baywatch skal hænge i stuen og at dine højttalere som minimum skal være på størrelse med køleskabet for at du er tilfreds med lyden. Og så kan hun lige vove på at nævne at din ryttercykel måske skulle stå ude i skuret i stedet for inde i stuen.
Du er en mand, og du skal sgu nok fortælle hende hvor skabet skal stå. Bogstaveligt talt!
Ja, det kan da godt være, at din samling af actionfigurer er en smule barnlig, men det er en del af dig. En del af din identitet. Det skal hun ikke tage fra dig! Du brokker dig jo heller ikke, når hun slæber endnu en ubrugelig pyntepude, lysestage eller vase med hjem. Det styrer hun selv. Ligesom du selv styrer dine ting.

– Når det så er sagt – kvinder er altså bare lidt bedre til at indrette et hjem end mænd er.
Amen det er en universel sandhed. Jeg har en del ungkarle-venner, og det er nogen gange som at være i et Hurlumhej-hus når jeg besøger dem. For ikke at tale om den til tider lidt tvivlsomme hygiejne – jeg tager som regel lige et bad når jeg har været på besøg hos en af mine singlevenner. Bare så jeg er sikker på at jeg ikke lugter af losseplads. Eller har fået Klamydia. Eller svineinfluenza.

De fleste mænd går bare ikke op i indretning. Det er mere et spørgsmål om hvad der er praktisk. – Hvis en mand godt kan lide at drikke kolde dåseøl når han er i bad, så flytter han køleskabet ud på toilettet. Så kan han leve med, at han skal gå lidt længere efter æggene når han skal lave aftensmad. Det giver mening for ham, og så er det god indretning.

Der er kvinder lidt anerledes. Det er ikke så vigtigt det er praktisk. Det skal bare være pænt. Jeg tror helst seriøst min kæreste kunne finde på at købe en kampesten som lænestol hvis bare der stod HAY på den.

Men pointen er, ja, kvinder ved måske rigtigt nok mere om hvad der er pænt i dagligstuen, men hvis du er glad for din lidt små-vulgære Playboy plakat fra dit teenageværelse, så skal den op at hænge. Uanset hvad hun siger!

Tag det fra én der har været der. Én der har taget kampen med sin kæreste.
– Og tabt, desværre.
Jeg kan snart ikke være i sofaen længere for alle de pyntepuder hun har slæbt med hjem.

Giv ikke op. Tag din hånd ned i bukserne og mærk efter. Er de stadig dernede? Godt! Så er der stadig håb.

Og gentag så efter mig, så du er klar næste gang din kæreste vil have dig til at smide dine sexdukker eller lignende ud: “Det er muligt du har andre ideer, men min samling af hollandske træsko bliver lige her i stuen. Og sådan er det. Punktum!”

Held og lykke!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mand - behold bukserne på!